Om Företaget  Om Företaget 

Byggföretaget som sätter kunden i fokus

Vi på Stenssons byggservice har ständigt stärkt vår konkurrenskraft genom att investera i personal och i de senaste utbildningarna och certifikaten. Vi på Stenssons byggservice har ständigt stärkt vår konkurrenskraft genom att investera i personal och i de senaste utbildningarna och certifikaten. Fredrik Stensson är grundare av företaget Stenssons Bygg AB som startade 2018. Med 12 års erfarenhet inom branschen. Vi är certifierad montörer av Velux-takfönster. Alla rotavdrags-jobb sköter vi med skatteverket åt alla privatpersoner.

Kundvärde

Vi på Stenssons Bygg AB arbetar alltid för att överträffa era förväntningar. Vi värdesätter den personliga kontakten och ger allt för att leverera kvalitet och för att bevara vårt gedigna rykte i branschen. Vi på Stenssons Bygg AB arbetar alltid för att överträffa era förväntningar. Vi värdesätter den personliga kontakten och ger allt för att leverera kvalitet och för att bevara vårt gedigna rykte i branschen. 

Utbildning & certifiering

Vi på Stenssons Bygg AB innehar alla utbildningar och certifieringar som krävs de arbeten som vi erbjuder. Vi håller oss uppdaterade med de senaste reglerna och riktlinjerna för att kunna säkerställa högsta möjlig service och kvalitet mot våra kunder.

Kundvärde – Med kunden i fokus!

Välkommen att kontakta oss för vidare information!

Vi på Stenssons byggservice har ständigt stärkt vår konkurrenskraft genom att investera i personal och i de senaste utbildningarna och certifikaten. 

Kontakt

Företaget